Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angel Beats

2012.01.18

 Otonashi Yuzuru egy teljesen ismeretlen vilőágban tér magához. Nem emlékszik semmire, még a saját nevre sem. Egy lány térdel mellette neki háttal, és fegyverrel céloz egy fehérhajú, ártatan kinézetű lányra. Otonashi semmit sem ért, de a lány próbálja ismertetni vele a szituációt, miszerint ő már meghalt, egy köztes világban vanak, és akire céloz nem más, mint az Angyal, akinek feladata, hogy megnyugtassa a lelkeket, hogy azok újjászülethessenek. Egy fiatalokból álló csoport pedig azért küzd ebben a világban, hogy minél tovább maradhassanak. Otonashi mivel semmire sem emlékszik, és úgyse tud mást tenni csatlakozik hozzájuk, és keztdetét veszi a kaland. 

Yuzuru szépen megérti, hogy miként működik itt a rendszer. Az ebédjegyeket egy alibi moncert segítségével szerzik meg az NPC-ktől, akik oylan lelketlen beprogramozott diákok, akik a viselkedésnorma szerint élnek. Bejárnak órákra, tanulnak, részt vesznek az iskolai rendezvényeken, uyganakkor az NPC-k is szabadon képesek kommunikálni, bő szókincsük van, és szinte teljesen oylaok mint egy valódi ember. A vezér neve Yuri - ő az a lány, aki nkezdetben Otonashi mellett térdelt... A föld alatt pedig a Céh található, ahol feyvereket gyártanak, melyek segítségével az angyal ellen harcolhatnak.

Később kiderül, hogy ebbe a világba csak oylan fiatalok kerülhetnek, akiknek szörnyű gyermekkoruk volt, és azéárt vannak itt, hogy megnyugvásra lelhessenek. Otonashi már az elején szimpatizál az angyallal, de amikor kiderül, hogy az angyal valójában csak egy ugyanolyan ottrekedt emer, mint ők, végképp kialakul köztük valami különleges.

 

Én általában szórakozásból nézek animéket, mert szeretek nevetni, de ez az anime többször is megrikkatott. Nem csak a legvégén, hanem például akkor is, amikor fény derlt óYuzuru múltjára. Nagyon megható anime, midnenkinek ajánlom, ugyanakkor a poénok sem maradtak ki. Nem oylan komikus mint például az Ouran High School Host Club, de jópárszor felnevettem.

 

A mappában található képek előnézete Angel Beats

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.